MT Container – Vaš ekspertza kontejnere hladnjače

Iskustvo od 15 godina u radu sa kontejnerima hladnjačama, čini nas najboljim rešenjem za vaše potrebe.

Beli Kontejner Hladnjače označen z MT Container

Vaš projekat –
Naše usluge


Bilo da želite prevoz robe, trebaju vam kontejneri za veliko gradilište ili želite postaviti bazen u dvorištu, mi nudimo profesionalne usluge za sve vaše potrebe.

Pružamo stručne savete o izboru i odabiru odgovarajućeg kontejnera prema vašim zahtevima i imamo na raspolaganju tehnički tim ljudi koji rešava sve Vaše probleme – od popravki i modernizacije do sertifikacije i preprodaje kontejnera.


Iznajmljivanje


Da li se uklapaju iznajmljeni kontejneri u vaše zahteve i proračune? Saznajte više o načinu iznajmljivanja, vrstama kontejnera za hlađenje koje možete unajmiti, te veličinama dostupnim u našem skladištu.


Sve o kontejnerima hladnjačama

Da li želite da kupite ili iznajmite kontejner hladnjaču? Saznajte više o ovim rashladnim jedinicama, od delova opreme i specifikacija do karakteristika koje ove kontejnere čine posebnim.


Prilagođeni i specijalni kontejneri

Ponekad standardni kontejneri jednostavno ne ispunjavaju vaše zahteve. Ali to nije problem za nas! Sa zadovoljstvom proizvodimo prilagođene i specijalne kontejnere sa svom dodatnom opremom i modifikacijama u skladu sa vašim potrebama.

Trgovina s kontejnere hladnjače

40Kontejneri
hladnjače

 • Stanje: Rabljeno
 • Leto izgradnje: 2004
 • Proizvajalec: Carrier
 • Cena: 6.550€

40High Cube Kontejneri hladnjače

 • Stanje: Rabljeno
 • Leto izgradnje: 2008
 • Proizvajalec: Carrier
 • Cena: 6.900€

40High Cube Kontejneri hladnjače

 • Stanje: Rabljeno
 • Leto izgradnje: 2006
 • Proizvajalec: Thermo King
 • Cena: 6.600€

Pokrenut kao mali porodični biznis 2008. godine, MT Container GmbH se brzo razvio u priznatu globalnu kompaniju sa više lokacija na različitim kontinentima.

U našem sedištu u Hamburgu, više od 40 zaposlenih čini naš osnovni tim koji vredno radi na pružanju savršene usluge kontejnera za vas. Da bismo održali naše visoke standarde, obučavamo tehničare za hlađenje i bravare kontejnera koristeći sopstvena postrojenja.

Pored toga, svi naši zaposleni redovno prolaze obuku i prate savremene tokove razvoja, zbog čega su naša oprema i proizvodni pogoni globalno poznati, stoga su naši zaposleni ti koji su zaslužni za rezultate koje smo postigli do danas.

Ponosni smo na naš tim i zadovoljstvo nam je da ponudimo njihove sveobuhvatne usluge i iskustvo kada su u pitanju kontejneri – od iznajmljivanja i kupovine do održavanja i složenih tehničkih zadataka. Takođe smo kvalifikovani da izvršimo sertifikaciju kontejnera, čineći ceo proces besprekornim i lakim za vas.

Da li ste uzbuđeni što ćete se upoznati sa našom bogatom istorijom, timom i našim uslugama? Ukoliko je odgovor potvrdan, budite ljubazni pa odvojite delić svog vremena i pogledajte naše kratke reklamne video zapise kako biste saznali više o nama.

Naši partnerji

Digital Hub Logistics Logo

Partnerstvo z družbo Digital Hub Logistics Hamburg družbo MT Container postavlja v ospredje digitalnih logističnih inovacij in zagotavlja, da po vsem svetu zagotavljamo najsodobnejše kontejnerske rešitve.

Naše sodelovanje s hamburškim pristaniščem poenostavlja poslovanje, zagotavlja optimalno pretovarjanje zabojnikov in krepi našo zavezanost k nemoteni svetovni trgovini.

Logistik Initiative Hamburg Logo

Partnerstvo z Logistično pobudo Hamburg krepi našo prisotnost v evropskem logističnem središču ter spodbuja inovacije in trajnost v logistiki zabojnikov za družbo MT Container.

Port of Baku Logo

Z združitvijo s pristaniščem Baku širimo svoj mednarodni doseg, krepimo svojo prisotnost na ključnih trgih in izboljšujemo globalno povezljivost.

BIC Logo

Tesno sodelovanje z Bureau International des Containers zagotavlja, da MT Container spoštuje globalne standarde ter spodbuja doslednost in zanesljivost kontejnerskih storitev po vsem svetu.

Kontaktirajte nas!

 Lokacija podjetja MT Kontejner v Hamburgu, Nemčija

Pokličite nas

od ponedeljka do petka od 8.00 do 17.00
+49 40 271 609 09
Glede na razpoložljivost lahko klic opravite tudi v angleščini.

Klepetajte z nami

Naša prijazna ekipa vam je na voljo za pomoč!
info@mtcontainer.de

Naslov

Pridite in se pozdravite v našo pisarno

MT Container GmbH
Reiherstiegdeich 55
21107 Hamburg , Germany

Pošaljite nam svoj zahtev

Please type your name!
Type your company name if applicable.
Type your email address here.
Your phone number please.
Type in your message!
Oglejte si Zaštita podataka

Globalno tržište

Zahvaljujući prisustvu na međunarodnom tržištu, naše ekspoziture prodaju i iznajmljuju kontejnere širom sveta.

Kvalifikovani zaposleni

Zapošljavamo više od 40 visoko kvalifikovanih i obučenih radnika koji će brinuti o vašim potrebama. Mlađe osoblje se obučava u našim objektima

Kontejneri uvek na zalihama

Dugo čekanje? Sa nama to nije slučaj! Naši kontejneri i hladnjače su uvek na zalihama sa opcijama za kupovinu i iznajmljivanje.